Bunnik,
16
augustus
2017
|
13:29
Europe/Amsterdam

BAM Wonen transformeert in opdracht van Willem Witsen VOF het voormalige kantoorpand van Octrooiraad in Benoordenhout naar luxe woningen

 

BAM Wonen en Willem Witsen VOF hebben een overeenkomst getekend voor de transformatie van het voormalige kantoorpand aan het Willem Witsenplein in Den Haag. In dit unieke pand was ooit de Octrooiraad gevestigd. Willem Witsen VOF is een investeringsvehikel van ontwikkelaar ReShape Properties in samenwerking met Wilma Wonen. BAM Wonen realiseert de transformatie van het pand naar 54 appartementen en vier penthouses. Alle woningen zijn bestemd voor de verkoop. De startbouw van de transformatie is naar verwachting eind dit jaar.

Woningen
In totaal worden er 54 appartementen (van 77 m2 tot 250 m2) en vier penthouses (van 196 m2 tot 226 m2) ontwikkeld. De nieuwe achtergevel wordt ingepast in de architectuur en maakt het mogelijk dat hier royale buitenruimtes op de zonzijde worden gerealiseerd. Daarnaast is er bij de afwerking veel aandacht voor luxe en details en bieden de woningen comfortabele extra’s zoals ruime individuele bergingen, gemeenschappelijke en goed bereikbare fietsenbergingen en beschikbaarheid van gastenkamers voor logees.

Locatie
Het Willem Witsenplein ligt midden in het mooie Benoordenhout, een goed verzorgde jaren ’30 wijk met veel groen vlakbij Landgoed Clingendael, het exclusieve winkelgebied Hoytemaplein en het centrum van de stad. Benoordenhout is niet voor niets een van de meeste geliefde wijken van Den Haag.

Deel deze release
Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn
Laatste nieuws