Bunnik,
23
mei
2016
|
16:14
Europe/Amsterdam

‘Buitenleven op de manier waarop jij dat wilt’

Optimaal genieten van je tuin met BAM Buitenleven

Onze kinderen spelen er, we luieren er in de zon of we genieten er van lekker eten. Om toekomstig bewoners te helpen om hun ideale tuin en buitenleven vorm te geven, introduceert BAM een uniek nieuw woonklaarproduct: BAM Buitenleven. Behalve voor bewoners is BAM Buitenleven ook voor projectontwikkelaars interessant: “BAM Buitenleven draagt net als de andere woonklaarproducten bij aan het verkoopsucces van projecten en een hogere klantwaardering.”

Inspireren en ontzorgen: dat is de kern van het nieuwe, woonklaarproduct BAM Buitenleven. Waar bewoners met Victor&Wonen hun nieuwbouwwoning al compleet woonklaar konden laten opleveren, is BAM er nu dus ook voor de tuin. Samen met de Tuinadviseur kunnen bewoners hiermee hun ideale Buitenleven vormgeven.

Rick van der Zee, werkzaam bij BAM en kennisdrager van BAM Buitenleven, licht toe: “Een nieuw huis en een tuin: daar komt toch altijd heel wat bij kijken. Je wilt wonen en buitenleven op de manier die bij je past, zonder dat het veel tijd en energie kost. Dus geen eindeloze bezoeken aan showrooms, keuze-, klus- of onderhandelingsstress, maar direct kunnen wonen als je de sleutel krijgt. Meubels erin en nog dezelfde avond in je eigen tuin kunnen eten. Dat kan nu met BAM Buitenleven.”

Optimale klantreis
BAM Buitenleven wordt als woonklaarproduct voor het eerst aangeboden in de nieuwbouwwijk La Fleurie in Naaldwijk, met twee-onder-één-kapwoningen type E uit de BAM Wooncollectie. De verkoop van het project is begin april gestart. Van der Zee wil de toekomstige bewoners wanneer het hen uitkomt kennis laten maken met BAM Buitenleven om zo een optimale klantreis te creëren: “Als je besluit een woning te kopen, doorloop je verschillende fases. Bij La Fleurie is men nu nog vooral bezig met de financiering en het vormgeven van hun huis, de tuin komt daarna pas. Daar passen we ons uiteraard op aan: alles op zijn tijd. Geïnteresseerden hebben tijdens hun oriëntatie al kort kennis kunnen maken met de gemakken van BAM Buitenleven en straks zullen onze Woon- en Tuinadviseur de toekomstige bewoners verder inspireren over BAM Buitenleven.”

Voordat de Tuinadviseur in beeld komt, biedt BAM Buitenleven bewoners direct een aantal praktische tuinoplossingen, vertelt Van der Zee: “Dit zijn zogeheten instapopties zodat de tuin na oplevering van de woning direct al de gewenste privacy of praktische ondergrond biedt. Willen mensen meer, dan kan onze Tuinadviseur ze vervolgens persoonlijk helpen om hun ideale Buitenleven vorm te geven. Bewoners kunnen er natuurlijk ook voor kiezen om hun tuinontwerp al voor de oplevering van de woning door ons te laten realiseren.”

Bewoner centraal
Van marktonderzoek en eerdere ervaringen met het verkopen van tuinen leerde BAM dat flexibiliteit een belangrijke factor was: “Tuinen zijn zeer afhankelijk van trends, seizoenen en de manier waarop mensen ze willen gebruiken. Bewoners verwachten meer keuzevrijheid als het gaat over de inrichting van hun tuin. Om die reden hebben we ervoor gekozen om met BAM Buitenleven geen vaste tuininrichtingen aan te bieden, maar meer te denken in termen van favoriete bezigheden van de bewoner. Deze worden vervolgens gecombineerd in een uitgekiend tuinontwerp door de Tuinadviseur, die als echte groen-specialist hiervoor uitkomst en maatwerk kan bieden.”

BAM Buitenleven sluit naadloos aan bij de visie van BAM om de bewoner centraal te stellen: “De achterliggende gedachte van BAM Buitenleven is hetzelfde als bij de Woonsferen en Leefwijzen van Victor&Wonen: wij realiseren voor bewoners de ideale omgeving. Hoe hun Buitenleven eruit moet komen te zien, bepalen ze helemaal zelf. Zolang het natuurlijk comfortabel en betaalbaar is voor bewoners.”

Dit is mijn Thuis
BAM Buitenleven is onderdeel van Dit is mijn Thuis, een combinatie van woonklaarproducten, woonadvies en verkoopondersteuning voor projecten met de BAM Wooncollectie waarbij BAM streeft naar een optimale klantbeleving en verkoopsucces. Van der Zee: “Met Dit is mijn Thuis informeren, inspireren en ondersteunen we (toekomstige) bewoners tijdens alle stappen van hun klantreis, vanaf de eerste oriëntatie tot en met de woonfase. Op basis van de bewonerswensen verbeteren we onze producten en diensten continu en ontwikkelen we nieuwe woonklaarproducten. Zo bieden we straks ook raamdecoraties en lanceren we binnenkort een grote en vooral gave upgrade van Victor&Wonen. Hiermee ontzorgen we niet alleen de (toekomstige) bewoners, maar bieden we unieke en waardevolle elementen om projecten extra aantrekkelijk te maken en daarmee te onderscheiden op de markt. Onze opdrachtgevers zijn inmiddels overtuigd dankzij een efficiëntere en snelle verkoop van hun projecten met een hogere klantwaardering!”

Van der Zee kan niet wachten tot straks de eerste tuinen worden geleverd: “Ik ben trots dat we bij BAM nu ook de stap zetten naar BAM Buitenleven. Ik ben blij dat we bewoners nu extra kunnen inspireren en zelfs helpen bij het samenstellen van de tuin die het beste bij ze past.”

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.
Contactinformatie
photo:Rick van der Zee
Rick van der Zee
Manager E-business
06 47 664 495
Deel deze release
Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn
Laatste nieuws