Bunnik,
07
juni
2016
|
16:49
Europe/Amsterdam

DAG 1 van PROVADA 2016: ‘Het smart aansturen en opslaan van energie wordt dominant in de toekomst’

Blog door Tom Jongen, adjunct-directeur BAM Woningbouw W&R-Renovatie

Tom Jongen geeft woensdag 8 juni een presentatie over smart cities op de Provada vastgoedbeurs in de Amsterdamse RAI.

Met mijn smartphone kan ik alles besturen in mijn huis: ik heb inzicht in mijn slimme thermostaat en rookmelder van Nest, de Hue-lampen springen aan bij zonsondergang en via het draadloze muzieksysteem van Sonos kan ik alles luisteren wat ik wil. De apparaten communiceren ook onderling met elkaar: de Hue-lampen knipperen rood als de Nest-rookmelder onraad ruikt en reageren op de muziek die ik aanzet. Voor mijn kinderen is een ‘smart’ huis al doodnormaal. Zij kijken er niet meer van op als ’s morgens de lichten vanzelf aangaan op hun kamers.

Lees zijn hele blog op LinkedIn

Contactinformatie
photo:Tom  Jongen
Tom Jongen
Adjunct-directeur W&R- Renovatie
06 52 694 054
Deel deze release
Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn
Laatste nieuws