Bunnik,
14
maart
2017
|
11:46
Europe/Amsterdam

Deel jouw safie voor de Bewust Veilig-Dag op 17 maart!

Veilig en gezond werken is de verantwoordelijkheid van álle partijen op de bouwplaats. BAM Wonen doet daarom mee aan de Bewust Veilig-Dag op 17 maart.

In 2015 een Governance Code opgesteld, waarin de gezamenlijke uitgangspunten en kernwaarden op het gebied van veiligheid zijn vastgelegd. In deze Governance Code ‘Veiligheid in de Bouw’ werken opdrachtgevers en opdrachtnemers samen om de veiligheid in de gehele keten te verbeteren.

De Bewust Veilig-Dag 17 maart

Eén van de initiatieven die uit deze samenwerking is voortgekomen, komt van Bouwend Nederland en Uneto-VNI. Zij organiseren jaarlijks een landelijke dag waarop het thema veiligheid centraal staat; de ‘Bewust Veilig-Dag’ op 17 maart. Dit initiatief wordt door BAM Wonen ondersteund.

Fotowedstrijd

Om deze dag binnen BAM Wonen extra onder de aandacht te brengen, organiseren we een fotowedstrijd waarbij wij aan al onze medewerkers, co-makers en onderaannemers vragen een ‘safie’ (oftewel een veiligheidsselfie) te maken. Het thema van BAM Wonen is: ‘Onze werkplek is struikelvrij’.

Hoe deel je jouw Safie?

Deelname is eenvoudig. Ga naar de safety website (https://bamsafety.com/bewustveilig/) op je mobiele telefoon. Klik vervolgens op de getoonde camera op de homepage. Je kunt van daaruit direct met je mobiele telefoon een foto maken en deze uploaden. Je mag je foto van een onderschrift voorzien, maar dit is niet verplicht.

Natuurlijk juichen we het ook toe als je online laat zien dat je bewust veilig bezig bent. Als je je foto wilt delen op Twitter of Facebook vragen we je de hashtag #BAMsafie te gebruiken.

Doe mee, want als winnaar krijg je niet alleen de eeuwige roem, maar je wint ook een foodtruck tijdens de lunch op jouw bouwplaats!

Veel succes!

Deel deze release
Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn
Laatste nieuws