Bunnik,
19
mei
2017
|
14:51
Europe/Amsterdam

Feestelijke start bouw Coolhouse in Scheveningse haven

In aanwezigheid van de toekomstige bewoners hebben Simonis Onroerend Goed BV, DAVLStudio en BAM Wonen het startsein gegeven voor de bouw van Coolhouse in Scheveningen. Dit heugelijke moment werd samen met alle betrokkenen gevierd. Coolhouse bestaat uit drie royale penthouses, acht lofts in de woontoren aan de Dr. Lelykade en vier residences aan de Koppelstokstraat. In de woontoren bevindt zich op de begane grond een commerciële ruimte. Tevens beschikt het plan over twee stallingsgarages. 

Na een feestelijk openingswoord van Leendert den Heijer, directeur Bouwen op Maat bij BAM Wonen, hebben de bewoners symbolisch hun steentje bijgedragen aan de bouw van Coolhouse door het maken van een grote puzzel met de artist impressie.

De in totaal vijftien luxe woningen worden gebouwd door BAM Wonen en zijn inmiddels allemaal verkocht. Coolhouse wordt gerealiseerd in Scheveningen aan de Tweede Haven, naast het gemeentelijke monument van de oude visrokerij en rederij: De Rokerij. Architect DAVLstudio is verantwoordelijk voor het ontwerp. BAM Wonen verwacht de woningen in de zomer van 2018 op te leveren.

Deel deze release
Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn
Laatste nieuws