Bunnik,
19
juli
2017
|
10:54
Europe/Amsterdam

Hoogste punt voor De Kleine Vos in Mierlo

BAM Wonen heeft samen met de toekomstige bewoners en vertegenwoordigers van de gemeente, het hoogste punt gevierd van de tien woningen aan de Kleine Vos in Mierlo. Het project De Kleine Vos is een nieuwbouwproject bestaande uit tien koopwoningen in de wijk Luchen en wordt ontwikkeld en gerealiseerd door BAM Wonen.

Wethouder Hoekman (gemeente Mierlo), Frans Fonteijn (directeur Zuid, BAM Wonen) en Daan (een van de jongste toekomstige bewoners) hesen samen de vlag naar waar de zadeldaken met dwarskap het hoogste punt bereiken. Na het knallen van de confetti werd het glas geheven op het toekomstig woonplezier en hadden de nieuwe bewoners de gelegenheid om bij te praten.

Landelijk wonen in het groen.

De half vrijstaande woningen zijn met een woonoppervlak van 134m² en 500 m³ inhoud ruim van opzet. Doordat de woningen in de basis goed geïsoleerd zijn en standaard worden opgeleverd met zonnepanelen, wordt voorzien in betaalbaar en comfortabel wonen. Daarnaast konden bewoners, op basis van de flexibele begane grond, hun woning naar eigen wens indelen. Mede door de rijke detailleringen (bakgoten, overstekken en zorgvuldig gedetailleerde kozijnen) krijgen de woningen een landelijk en dorps karakter.

Oplevering

In maart 2017 is gestart met de bouw van de woningen en de verwachting is dat deze dit jaar worden opgeleverd.

Deel deze release
Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn
Laatste nieuws