Bunnik,
06
juli
2017
|
13:58
Europe/Amsterdam

Nieuwbouwwoningen ‘Thuis in Bergen’ in zeven maanden gebouwd

Bergen, 5 juli 2017- BAM Wonen levert de woningen van het nieuwbouwproject Thuis in Bergen (Bergen NH) deze week op. Slechts zeven maanden na het slaan van de eerste paal, kunnen de bewoners de vlag al buiten hangen. Letterlijk, want bij oplevering ontvangen de kersverse bewoners een vlaggenstok met Nederlandse vlag.

Op 15 november ging de eerste paal van Thuis in Bergen de grond in en vanaf deze week kunnen de toekomstige bewoners zich al richten op het leukste onderdeel van het kopen van een nieuwbouwwoning: het afwerken en inrichten van hun droomhuis. In totaal heeft BAM Wonen twaalf woningen gerealiseerd aan de Landweg in Bergen, verdeeld over drie blokken van vier woningen. Er zijn starterswoningen en geschakelde woningen in drie varianten uit de BAM Wooncollectie gebouwd, allemaal in sfeervolle Jaren ’30 -architectuur.

Meer dan 40% van de kopers heeft gekozen voor een Woonsfeer. Zij hebben hun huis compleet woonklaar laten opleveren met Victor&Wonen, in een favoriete Woonsfeer en met indelingsvarianten voor elke verdieping die passen bij hun Leefwijze. Oftewel inclusief een complete keuken, een luxere badkamer en toiletruimte, wandkleuren en vloeren in de Woonsfeer die zij zelf gekozen hebben.

Deel deze release
Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn
Laatste nieuws