Bunnik,
23
oktober
2015
|
14:55
Europe/Amsterdam

Nominatie Supply Chain Award voor ketensamenwerking

WonenBreburg, BAM Woningbouw en ketenpartners samen door naar finale

Op donderdag 12 november 2015 zal tijdens het jaarlijkse Duurzaam Gebouwd Congres de Nyenrode Supply Chain Award 2015 worden uitgereikt. Een team van ketenpartners wordt geëerd voor hun prestaties op het gebied van ketensamenwerking in de bouw en/of renovatie en/of herbestemming. WonenBreburg, BAM Woningbouw en zeven bouwspecialisten behoren samen tot de finalisten.

Samen met de bouwspecialisten Comfort Services, Celektron elektrotechniek, van Aarle Coolen groep, M. Heezen bv, Van den Bosch bv, Sankomij installatietechniek en Zeebregts tegelwerken realiseren WonenBreburg en BAM Woningbouw sinds 2012 door projectoverstijgende samenwerking betaalbaar en comfortabel wonen.

De nominatie is gebaseerd op basis van de continue verbeterde prestaties op het gebied van tijd, geld, kwaliteit en duurzaamheid. Deze zijn gemeten met de Benchmark Partner Performance (BPP) en de Ketensamenwerkingindex (KSI), beide ontwikkeld door dr. ing. Marcel Noordhuis.

De Supply Chain Award is een initiatief van de Nyenrode Business Universiteit, Platform Ketensamenwerking Zuid en Duurzaam Gebouwd. Zij wil met de uitreiking van deze award aandacht vestigen op succesvoorbeelden en hierdoor de gehele bouwsector inspireren en motiveren tot (nog) meer ketensamenwerking.

Op woensdag 28 oktober 2015 gaan de drie genomineerde bouwketens zich presenteren aan de jury bestaande uit prof. dr. Jack van der Veen (Nyenrode Business Universiteit), prof. dr. ir. Anke van Hal (Nyenrode Business Universiteit), Jeroen Heijdra (TBI), Bert Keijts (Stichting Portaal) en Laurens de Lange (Unica Groep). De jury maakt tijdens het Duurzaam Gebouwd Congres de winnaar bekend.

Contactinformatie
photo:Joost Kroese
Joost Kroese
Marketing- en communicatieadviseur
06 41401327
Deel deze release
Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn
Laatste nieuws