Bunnik,
08
september
2017
|
10:35
Europe/Amsterdam

Start bouw appartementencomplexen De Gagel en De Kijkuit Hoogdalem

Onder leiding van Pim Bosch, Directeur gebiedsontwikkeling Heijmans en de burgemeester van Gorinchem Reinie Melissant-Briene werd gisteren het startsein gegeven voor de bouw van het winkelcentrum Hoog Dalem en de appartementencomplexen de Gagel en de Kijkuit. Middels een kanon gevuld met confetti werd er officieel afgeschoten voor een voorspoedige bouw. Hoog Dalem betreft een ontwikkeling van AM en Heijmans Vastgoed. De bouw is in handen van bouwcombinatie Hoog Dalem, Heijmans en BAM Wonen.

Complex de Gagel

Residentie De Gagel is een opvallend en statig gebouw met zestien ruime parkappartementen, acht royale hoekappartementen en drie riante penthouses. De Gagel ligt op steenworp afstand van de voorzieningen en het winkelcentrum en is omringd door groen en water. Op de begane grond bevinden zich de stallingsplaatsen en bergingen. De park- en hoekappartementen zijn gelegen op de eerste tot en met vierde verdieping. Op de vijfde verdieping bevinden zich de drie riante penthouses. Alle appartementen zijn bereikbaar via de lift of met de trap. De appartementen en penthouses zijn royaal van opzet en zijn allemaal voorzien van een heerlijke buitenruimte op het zuiden.

Complex De Kijkuit

Het appartementencomplex De Kijkuit is verkocht aan Brookland voor de vrije huursector. Het appartementencomplex bestaat uit dertig huurappartementen, 30 bergingen en één parkeerplaats per appartement.

Deel deze release
Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn
Laatste nieuws